2014-11-20 09:09:08• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Az este jó szórakozásokat jelez

Napi horoszkóp november 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold már a Skorpió jegyébe lépett, de ön, a Jupiternek köszönhetően továbbra is nagyon jól érzi magát, kivirágzik, és jól teljesít. Este csodálatos módon fény derülhet egy nagy titokra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold jó fényszögbe került a feltétel nélküli érzelmek bolygójával. Most tényleg kiválóan érezheti magát, valóban remekelni tud. Joggal lehet büszke mesteri teljesítményére. Este a Plútó és a Mars hat majd az önre, meglehetősen intenzív programot ígér.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma jól ébred, még akkor is ha korábban kel a megszokottnál, mert tele van tettrekészséggel, érzi, hogy így jobban ki tudja használni napot. Ne kapkodjon el semmit, szépen lassan pörögjön fel, mert délután igazán szüksége lesz minden energiájára! Az estéje nagyon is humorosnak látszik, készüljön!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold már a Skorpió jegyében áll. Igyekezzék minél rugalmasabbnak lenni, mert a Holdon kívül még hárman vannak a Skorpióban, ebből a Szaturnusz alaposan felboríthatja a terveit. Állandóan új helyzetekhez kell majd alkalmazkodnia. Este a Hold és a Merkúr beszélgetésekre inspirálják – ne legyen egyedül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az ön otthonának területére ért, ami automatikusan összeköti a barátaival, ismerőseivel, akikkel egy hullámhosszon tud lenni, és gyakran gondol rájuk. Hívja fel őket, írjon nekik levelet, találkozzanak! Este a Merkúrnak kellemetlen kapcsolata lesz a Jupiterrel, vigyázzon, ez blokkolja majd a gondolatait!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz már átlépett a Nyilas jegyébe, az Ön családját jelző területre. Mágikusnak ígérkezik ez a nap. Úgy látszik minden jól sikerül önnek. A Plútó talán még azt is megengedi önnek, hogy nyerjen a lottón. A szerencse független a külsőségektől, az önből jön, és mély elégedettséggel töltheti el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Bolygóhalmozódás van az ön horoszkópjában az anyagi javak területén. A nap első órái nagyon jól telnek, ám a Hold már a Skorpió jegyében áll, és ez nem lesz túl megnyugtató hatással önre. A legmagasabb ponton a Jupiter áll, nagy bajok nem történhetnek, maximum kisebb csalódások. Az este jó szórakozásokat jelez, ne hagyja ki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Skorpió jegyébe ért, felpörgeti a napját. Ami a munkát és a kötelességet illeti, tényleg jó napra számíthat. A Szaturnusz segít önnek koncentrálni, minden figyelmét a lényegre irányítani. Délután már több zavar is lehetséges, semmi sem megszokott mederben folyik - jó lesz, ha felkészül erre. Este fárasztó, ám de sikeres napot könyvelhet el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Plútó az ön pénzügyi területén áll, és nagyon rossz kapcsolatban van az Uránusszal - ez sorozatos, váratlan kiadásokat jelez. A mai nap is eléggé nyugtalannak látszik, talán úgy érzi magát, mint egy dülöngélő hajó. Nehezére esik a munka. Tartson ki, próbáljon minden erejével a feladataira koncentrálni, különben számolnia kell a rossz következményekkel.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szerencsére a Hold áll a horoszkópja legmagasabb pontján, és ennek köszönheti, hogy sikerül megőriznie nyugalmát: senki nem tartja magát a megállapodásokhoz, az ígéretekhez. Önnek szerencsére sikerül rugalmasnak maradnia. Este egyedül akar lenni, nem akar senkit sem látni, szüksége van a nyugalomra.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold már a Skorpió jegében áll, közelít a Merkúrhoz. Ennek az az eredménye, hogy nyitottabbá tud válni az új dolgokra, élvezi, ha kihívást jelentő feladatoknak szentelheti az idejét, és közben teljesen koncentrált tud maradni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az ön horoszkópjában a Vénusz áll a legmagasabb ponton: most nyugodtabb lesz, kedve támad egy laza, kötetlen napot eltölteni valakivel. Ha kényelembe helyezi magát, és keveset vállal, jól teszi. Ha bevásárolni megy, gondoljon arra, hogy ma könnyen kiköltekezhet, ha nem vigyáz, mert a Vénusz szereti a luxus dolgokat.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: